TUGA: Grupa nasilnika BRUTALNO PRETUKLA mladića u Zemunu! Ne zna se da li će PREŽIVETI

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

23.12.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak je u životnoj opasnosti!

RepublikaFoto: telegraf/vladimir lukic
Foto: Ilustracija

Marko N. (19) iz Zemuna pretučen je u noći između utorka i srede parku u Ulici Blagoja Jovovića u toj beogradskoj opštini i zbog teških zadobijenih povreda zbrinut je na odeljenje intenzivne nege KCS u teškom stanju.

Njega je, prema saznanjima Blic-a, pretuklo više nepoznatih osoba koju su kobne noći oko 1 sat iza ponoći došli u park između zgrada i nasrnuli na njega. Lekari Hitne pomoći su ga sa nagnječenjem lobanje prevezli u Urgentni centar Srbije.

Prema poslednjim informacijama iz UCS, mladić je zbrinut na odeljenje intenzivne nege i u teškom je stanju.

Ko je i zbog čega pretukao Marka, nije poznato ni njegovim najbližima ali prema prvim informacijama, reč o krvnicima koji su nesrećnog mladića tukli i šutirali u glavu dok mu nisu naneli ozbiljne povrede.

Ni Markova baba ne zna šta se tačno dogodilo sa njenim unukom.

- Marko je u bolnici, u Kliničkom centru i u teškom je stanju. Ćerka je samo došla i rekla mi šta se dogodilo, da su sa automobilima došli i da su ga presreli tu među zgradama. Zašto su ga tukli, da li se nekome zamerio, stvarno ne mogu da vam kažem jer ni sama ne znam. Ne mogu da verujem da šta se dogodilo - rekla je za Blic uznemirena žena.

Kako kaže, Marko ranije nije imao sličnih problema, a ovo je prvi put da se njihova porodica suočava sa ovakim strahotama.

- Samo se nadamo da će sve biti u redu - kazala je.

Komšije iz ovog kraja potvrdile su nam da se u parkovima i prolazima između zgrada neretko skupljaju sumnjive osobe, a da su neke od njiu povezane i sa navijačkim grupama. Kako smo saznali, i prebijeni Marko je navodno voleo boje Fudbalskog kluba Zemun.

- Stalno se ovde skupljaju grupice mladih, piju do kasno u noć, galame... Ovaj kraj je ranije bio miran, ali se poslednjih godina to promenilo, krenuli su da se skupljaju razni likovi, kao ti navijači, mada su to uglavnom klinci - priča nam jedan komšija.

Komšije pričaju da se u njihovim parkovima skupljaju sumnjive osobe

Ipak, o njihovom komšiji Marku ne znaju mnogo, ali pričaju da se do sada, koliko znaju, ovakvi slučajevi nisu dešavali.

- Znam da ima starijeg brata N. ali koliko mi je poznato, više ne živi ovde, on je svoj čovek. Tu su mu samo mama i baka, pošto su mu roditelji razvedeni. Znam da mu je baka nedavno izašla iz bolnice, da je imala problema i da je jedva ustajala iz kreveta... Inače nije bilo nikakvih problema sa tom porodicom, normalni ljudi. Poznajem mu majku iz viđenja, mislim da je frizerka - rekli su Markovi susedi iz Zemuna.

Kako nezvanično saznajemo od izvora upućenog u slučaj, policija još nije identifikovala osobe koje su nasrnule na Marka, a policijske ekipe na terenu razgovaraju sa osobama koje bi mogle da imaju više informacija i uzimaju se snimci sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada. Za sada nije poznato ni koliko osoba je tuklo Marka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading