Obrt u istrazi! Obdukcija mrtve žene u Žarkovu rešila misteriju: Sumnjalo se na ubistvo

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

23.12.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra D. (47) koja je u noći između nedelje i ponedeljka nađena mrtva u stanu njenog prijatelja Nenada I. (55) u beogradskom naselju Žarkovo - nije ubijena!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ovde je pronađena nesrećna žena

Ovaj obrt prvobitnih sumnji desio se kad je stigao nalaz obdukcije, koji je rekao da njena smrt nije posledica nasilnih radnji neke osobe. Naime, ona je preminula zbog pucanja dela bedrene arterije, a to se desilo kao komplikacija nastala dugotrajnim unošenjem droge u organizam.

Nalaz obdukcije amnestirao je Nenada I. kojeg je policija u ponedeljak ujutru privela zbog sumnji da je u svom stanu ubio prijateljicu. Sada se ispostavilo da on nije kriv za njenu smrt. Krivična prijava protiv njega nije ni podneta i on nije dovođen u Više tužilaštvo na saslušanje.

Pošto je zatečen na licu mesta, a oko devojke je bilo krvi, Nenad I. priveden je u policiju gde je dao izjavu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Međutim, kad je stigao ovaj prvi rezultat obdukcije pušten je.

On je policiji tvrdio da je nije ubio, da je po noći izašao iz stana da kupi cigarete i kad se vratio zatekao je mrtvu. Navodno je bio sav konfuzan, a pretpostavljalo se da su te večeri zajedno pili i uzimali narkotike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading