Darko je čudom ostao živ u pucnjavi kod Varvarina: Metak ga pogodio direktno u glavu i tu se zaglavio

Autor: Mediji, Republika

Hronika

22.12.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i sin transportovani u KC Niš gde će se nastaviti njihovo lečenje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Nekoliko nepoznatih osoba sinoć su oko 19,30 časova u selu Parcane kod Varvarina upali u privatno dvorište vikendice, u kojoj su bili otac i sin, pa na vlasnike objekta potegli oružje.

Tom prilikom iz lovačke puške ranjeni su otac Goran Kostić (53 ) i njegov sin Darko Kostić (28) .

Prvi rezultati istrage ukazali su da su oni u dvorištu svoje vikendice primetili nekoliko nepoznatih osoba, a zatim je jedna od njih ispalila patron  iz lovačke puške.

 

Goran je pogodjen u glavu, a Darko u ledja. Njih dvojica su u svesnom stanju prevezeni u kruševačku bolnicu.

Policija intezivno radi na rasvetljavanju slučaja, utvrdjivanju svih okolnosti i identifikaciji osobe koja je pucala iz puške.

Čudom ostao živ

Darko Kostić (28)  koji je sinoć oko 19,30 ranjen zajedno sa ocem Goranom (53) u dvorištu svoje vikendice nadomak sela, samo je čudom ostao živ. U Opštoj bolnici Kruševac kažu da ga je puščano zrno pogodilo u frontalni deo glave i da tu “stoji” pored tzv. bazičnih ganglija.

RepublikaFoto: Društvene mreže/printscreen
Darko Kostić

Kostići su jutros transportovani iz kruševačke bolnice za Klinički centar Niš, gde će se nastaviti njihovo lečenje.

- Pacijenti su stabilizovani i u konsultaciji sa kolegama iz KC Niš, prvo je transportovan mlađi pacijent, a svakog trenutka očekuje se transport starijeg povređenog- rekla je dr Vesna Stevaić-Gajić, direktorka Opšte bolnice.

 

Darkov otac, Goran, ima povrede dela grudnog koša i plućnog krila i kruševački lekari su uspeli da stabilizuju njegovo stanje. Prioritet u zbrinjavanju bio je da se spreči eventualna pojava tromba. Prognoze o stanju oca i sina je nezahvalno davati u ovom trenutku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading