BRUKA OGNJENA KOROMANA: Laje na sav glas, A ONDA HOĆE DA GLUMI ŽRTVU!

Autor: Republika

Hronika

20.12.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija privela je bivšeg fudbalera Ognjena Koromana prilikom njegovom pokušaja da iz Republike Srpske uđe u Srbiju, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Ognjen Koroman

Razlog za ovakvo postupanje MUP leži u činjenici da je, kako Republika otkriva, Tužilaštvo formiralo predmet protiv Koromana i naložilo da se ispita u svojstvu građanina.

Koroman je u više javnih nastupa izneo niz žestokih optužbi na račun predsednika Fudbalskog Saveza Srbije Slaviše Kokeze, predsednika FK Crvena Zvezda Zvezdana Terzića, Ivici Tončevu i Marku Parezanoviću za nameštanje utakmica u srpskom fudbalu, a kako bi proverili istinitost tih navoda, Tužilaštvo je zatražilo da Koroman bude ispitan i da da zvaničnu izjavu.

Međutim, kako je bio nedostupan za srpsko pravosuđe, policija ga je privela nakon što je utvrđeno da ima poziv od tužioca.

I umesto da se odazove srpskim pravosudnim organima, Koroman je potrčao brže bolje da od sebe pravi žrtvu - i to u medijima pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa.

- Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta - jadao se za Đilasaov portal Koroman, "zaboravljajući" da pomene stvarni razlog zbog kojeg je zadržan u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading