Porodica iz Železnika ne može da dođe sebi nakon bačene bombe: SPASAO NAS JE SVETI NIKOLA!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

19.12.2020

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici Petra Drapšina broj 2, u beogradskom naselju Železnik, jutros je, oko 5.50 časova, u spavaću sobu Milana Z. i Olivere M., kako tvrde, bačena bomba, a ne petarda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako komšije pričaju za Telegraf, kamere sa obližnje prodavnice zabeležile su ovaj napad, odnosno dvojicu muškaraca koji ulaze u dvorište porodične kuće, a zatim se šunjaju i bacaju bombu u spavaću sobu.

- Na kraju se vidi i kako beže. Taj snimak je predat policiji radi dalje istrage. Tragedija je izbegnuta samo čudom. Olivera je primila 15 gelera, povređena je i zbog toga je najpre pozvala Hitnu pomoć. Ona i njen suprug Milan spavali su kada su čuli eksploziju. Kako nam je Olivera rekla, samo ih je Sveti Nikola spasio - priča jedan od komšija.

Kako kaže, u susednoj sobi, spavali su Milanova majka i njegov brat koji nisu povređeni.

- Majka i žena su pozvale policiju koja je ubrzo izašla na teren. Rekli su nam da je reč o ručnoj bombi M 75. Milanova majka je i dalje uznemirena, pod lekovima - priča sagovornik.

Dodaje da su napadači znali gde ovaj bračni par spava, odnosno u kojoj tačno prostoriji.

- Zavesa na prozoru je sprečila bombu da uđe u sredinu sobe. Eksplodirala je kraj prozora - zaključuju susedi.

Vide se rupe od gelera na zidovima, razbijeno staklo na prozoru, od kojeg je ostalo samo okno, a oštećen je i televizor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading