Ispovest oca pucača koji je pokušao da ubije partnerku zbog korone: Krenuo po injekciju, pa pucao u ženu!

Autor: A. POPOVIĆ

Hronika

19.12.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuksan Martinović, otac Dejana Martinovića (55) iz Orljeva kod Petrovca na Mlavi, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je pokušao u Sibnici kod Žabara da ubije dugogodišnju partnerku Svetlanu Bogdanović (59) i tom prilikom povredio nju i njenu ćerku Anu Živanović (35), šokiran je saznanjem za pucnjavu jer kaže da je bio "u stanju da stavi glavu na panj da njegov sin nikada ne bi učinio ni približno takvu glupost".

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Dejan Martinović i Svetlana Bogdanović

Da podsetimo, Dejan je na Svetlanu nasrnuo i pucao jer misli da mu je ona prenela koronu.

- Dejan treba da odgovara za to što je uradio. Dejanova majka i ja smo kao šlogirani od trenutka kad je policija došla da nam pretrese kuću i kada nam je inspektor rekao da je naš sin imao "švalersku" tuču. Verujte da i dalje ne znam šta je bilo jer je Dejan tog dana otišao da primi injekciju i posle nam je zakucala policija i oduzela mi lovačku pušku, za koju sam imao dozvolu - uznemireno prepričava Vuksan, potvrđujući da je Dejanu pre više od nedelju dana ustanovljena zaraza koronavirusom.

- Povraćao je i bilo mu je loše, a kada su ga testirali, utvrđeno je da je pozitivan na koronu. Ima tome sigurno desetak dana - kaže Vuksan i ističe da je njegov sin sa Svetlanom bio u ljubavnoj vezi oko osam godina, ali da nije upućen u detalje njihove veze.

- On je skoro stalno bio kod nje. Dejana je prva žena ostavila kad im je sin bio mali, a ova mu zadaje muke. Izgleda da nema sreće u ljubavi - utučeno kaže otac pucača iz Žabara.

Od hapšenja Martinović se žalio da mu pritvor nije uslovan zbog njegove bolesti i izuzetno jakog kašlja, a u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu juče je imao poverljiv razgovor, ali je odbio da iznese odbranu.

- Tužilaštvo je naložilo da Viši sud pokrene istragu protiv Martinovića i da mu odrede pritvor do 30 dana - rekli su iz tužilaštva za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading