Prijateljice žene ubijene u Aleksincu otkrile nove JEZIVE DETALJE: Saša je Milenu PROGONIO i MALTRETIRAO!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

16.12.2020

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljice Milene Prokić (44), žene koju je u utorak u Aleksincu ubio njen bivši suprug Saša (51), opraštaju se na društvenim mrežama od nje dirljivim rečima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

- Počivaj u miru, draga moja. Za mene si bila, pravi čovek i ostala. Milena, nebeski drug i veliki radnik i borac. Bog joj dušu primio - neke su od poruka koje su napisale u čast žene, žrtve femicida.

One tvrde da je muž progonio i maltretirao, zbog čega je i napustila porodičnu kuću.

- Stalno ju je pratio i čekao ispred firme, viđale su ga žene. Žao mi je nje, trebalo je da ga prijavi. Borila se za porodicu, radila skoro sve sama, čuvala stoku, radila poljoprivredu a kada se Saša povredio, tražila je pomoć od firme i njega gledala. Po njenoj priči, on je maltretirao i terao iz kuće.

Bila je dobra žena, čuvala svoje bolesno dete a kasnije i unuče. Na poslu je radila kao crnac samo da bi imala za porodicu. Ali žena je uvek kriva, jer joj je verovatno sve došlo preko glave - navodi jedna od Mileninih koleginica s posla.

 

 

 

Druga kaže da je Saša čak pričao ranije da je Milena umrla u snu.

- On je to izmislio, a sada je ubio. Borila se kao niko za njega i za ćerke - navodi ova žena.

Podsećamo, Milenu je oko 17 sati suprug sačekao u ulici prote Stevana Dimitrijevića u centru Aleksinca  i u nju ispalio četiri hica iz očevog pištolja. Nakon zločina, cev je okrenuo ka sebi i opalio u slepoočnicu. Hitna pomoć je ustanovila da još daje znake života ali je preminuo na putu do niške bolnice.

Kako se saznaje, pre ovog događaja policija nije imala prijave zbog nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading