Ispovest oca pokojnog Saše koji je pištoljem usmrtio sebe i suprugu: "Sušio se kao biljka bez nje"

Autor: Novosti, Republika

Hronika

15.12.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Saša je bio čovek za primer, ali ga je razvod dotukao".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Velika tragedija potresla je večeras Aleksinac, gde je Saša P. (51) ubio suprugu Milenu (44) sa četiri hica iz pištolja, a potom presudio sebi.

Kako prenose mediji Saša je podlegao povredama u bolnici,  a nasrećna žena na licu mesta.

Prema prvim informacijama, Saša i Milena su se razveli pre mesec dana, posle čega je ona došla da živi u grad.

Otac pokojnog Damjan P. skrhkan vešću kaže da su njegov sin i snajka živeli u slozi više od 20 godina i da su se tek pre pola godine posvađali, a nedavno i razveli. 

- Nije mogao da preboli njen odlazak. Sušio se kao biljka bez nje. Sve su imali, oboje su radili, imaju dve ćerke, jedna se udala skoro i dobila dete. Ali eto, žena je rešila da ga napusti i da ode da živi u grad. Rekla je da više ne može da brine o svima nama. Razveli su se 3. septembra. on je patio i nije mogao da preboli. Molio sam ga samo da ne diže ruku na sebe, ni na nju i eto to se desilo - kaže otac.

 

Prvi komšija i dalji rođak Dragan Ilić kaže da je Sašu i njegovu porodicu poznavao celog života, da su zajedno išli u lov i da je Saša bio čovek za primer, ali ga je razvod dotukao.

- Kad nisu imali ništa i bili siromašni, bili su skladni, kao jedno. On se zaposlio u fabrici za izradu cevi, pa je imao nezgodu na poslu, ostao je bez dela ruke i otišao u invalidsku penziju, onda se zaposlila i Milena, njegova supruga. Ona je radila u Grameru. Imali su dovoljno para ali to im više nije bilo dovoljno za sreću. Ona je otišla. On je sumnjao da je našla nekog - kaže komšija Dragan Ilić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading