Detalji krvave porodične tragedije u Aleksincu: Na mestu zločina pronađeno plišano srce umrljano krvlju, Saša je hteo da se pomiri sa suprugom

Autor:

Hronika

15.12.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Prokić (51) je bio invalidski penzioner, a nedavno se i razveo od svoje supruge.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ

Muškarac Saša Prokić (51) ubio je ženu M. P. (44), a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u slepoočnicu, u Ulici prote Stevana Dimitrijevića u Aleksincu.

Ona je preminula na licu mesta, a S. P. je preminuo u bolnici. Prema nezvaničnim saznanjima, imali su ćerku.

Kako saznajemo, u pitanju su muž i žena iz okolnog sela u okolini Aleksinca, koji su neko vreme živeli odvojeno, pretpostavka je da su se našli kako bi razgovarali i možda pokušali da izglade nesporazum, jer se na licu mesta nalazi veliko plišano srce pored lokve krvi.

Saša Prokić (51) se danas sreo sa suprugom kako bi se pomirio sa njom i zbog toga joj je poneo poklon. Međutim, tokom razgovora je došlo do neslaganja i do rasprave koja se završila ubistvom i samoubistvom iz očevog pištolja.

 

 

 

On je pucao u nju četiri puta a sudeći prema licu mesta nesreća žena je pokušavala da pobegne od njega.

Jedan od očevidaca je izjavio da je zatekao užasan prizor.

- Čuo sam tri pucnja, istračo sam sam iz kancelarije i prizor je bio strašan, oboje su ležali u lokvi krvi. Ne znam šta se tačno desilo - kaže jedan od aleksinčana koji se među prvim našao na mestu tragije.

Razvedeni

Saša i njegova supruga razveli su se u septembru i živeli odvojeno. Za sada ne postoje informacije da je neko podnosio prijavu zbog nasilja u porodici kada je ovaj bračni par u pitanju.

Kako Blic javlja, Saša je prošle godine imao nesreću zbog čega je postao invalidski penzioner. Njemu je mašina na radnom mestu otkinula pola šake, a nakon toga se i rastao od svoje supruge. Pretpostavlja se da on nije mogao da se pomiri sa ovako teškim životnim okolnostima i da se zbog toga desila današnja stravična tragedija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading