TUGA: Porodica nastradalog pilota zavijena u CRNO! Igorov OTAC ne može da se oporavi od šoka!

Autor: Blic, Republika

Hronika

13.12.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pilot Igor Ivanović (34) iz beogradskog naselja Borča poginuo je u četvrtak popodne kada se avion u kome se nalazio srušio na području Kozare. Olupina letelice pronađena je tek pre dva dana, a tuga njegova mnogobrojne porodice je neizmerna jer njihovog, kako kažu, "srednjeg sina", više nema...

RepublikaFoto: FACEBOOK/IGOR JOVANOVIC / DRUSTVENE MREZE
Igor Ivanović, poginuli pilot

- Imam tri sina, Igor je bio srednji i sva trojica jako lepo su se slagala. Voleli su se, nikada ruku jedan na drugog nisu digli. Izgleda da su tek sada shvatili šta znači imati brata - kroz suze je rekao otac reporterima "Blica".

Porodica zanemela od bola

 

Porodica poginulog Igora još nije svesna šta se u trenu dogodilo i kažu da ne mogu da veruju da ga više nema... U trenutku kada su novinari "Blica" bili u poseti porodici, otac Sreten još nije znao ni kada će Igorovo telo biti doneto u Srbiju.

- Ne znam ni kada ću ga sahraniti, ništa ne znam... Ovo je takva nesreća koja se dogodila, i njemu i toj devojci koja je bila sa njim... - rekao je uplakani otac.

Braća nastradalog Igora, sada se najviše trude da olakšaju posao svojim roditeljima i pomognu im da izdrže najteže dane.

- Majka mi je na lekovima konstantno, a i ja zbog svega što se desilo - rekao nam je njegov stariji brat Ivica.

Kada se među komšijama u Borči spomene Igorovo ime, svima je prva asocijacija da je bio vredan i radan mladić, koji je mnogo voleo svoj posao na kom je nažalost i nastradao.

RepublikaFoto: youtube.com/IDLIB plus
Ostaci aviona

- Ne znam šta da kažem, da li je neko kriv što je avion pao ili je samo bio nesrećan slučaj... - rekao je kratko njegov mlađi brat.

Podsećamo, majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije i njen saputnik Beograđanin Igor Ivanović poginuli su u padu sportskog aviona "pajper 28", čija je olupina pronađena juče poslepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio. Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, pronađena je u petak oko 15 časova. Uočena su i dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading