Ispovest sina baka Coke: Otišao sam da kupim sitnice, kada sam se vratio zatekao sam je mrtvu

Autor: Informer, Republika

Hronika

12.12.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Stojanović, poznata kao baka Coka, koja je bila optužena da je ubila investitora, izvršila je samoubistvo u svom stanu na Zvezdari

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kuća u kojoj su živeli Stojanka Stojanović i njen sin

Njen sin Marko navodi da je živeo sa njom i da se o njoj starao, menjao joj pelene, te da mu ništa nije smetalo. Međutim, smatra da nju to mučilo i da više nije mogla da izdrži.

– Bila je već bolesna i stara. Poslednjih šest meseci više je bila po bolnicama nego u kući. To više nije bila ona, koja je bila pokretna – kaže sin Stojanke Stojanović (72), koji ju je pronašao mrtvu u stanu.

 Stojanka se ubila u trenutku kada je Marko izašao iz kuće.

– Otišao sam da podigem penziju i da kupim sitnice. Kada sam se vratio kući sam je zatekao… – kaže Marko.

Stojanka je ostavila oproštajno pismo. Njen sin Marko kaže da nije pročitao oproštajno pismo, da nije mogao i da ga je policija odnela sa sobom.

Ona je u oproštajnom pismu poručila da ne može više da izdrži veliki pritisak pod kojim je konstantno. Takođe, dodaje da su ona i sin sami, i moli ga da joj oprosti.

 

 

 

Podsetimo, Stojanki je 2. decembra trebalo da počne suđenje za ubistvo investitora na Zvezdari 2018. godine, međutim, odloženo je jer ona bila hospitalizovana zbog koronavirusa.

Sumnjičila se da je Zorana Trifunovića ubila na ulici 2. septembra 2018. godine hicima iz pištolja. On ju je navodno prisiljavao da mu proda plac jer je hteo da gradi na tom mestu. Ubistvo je zabeležila sigurnosna kamera, a na snimku se vidi kako žena prilazi investitoru, vadi pištolj iz torbe i puca u njega. Kada su došli da je uhapse policajci su Stojanku zatekli kako spava.

Baka Coka je bila u pritvoru koji joj je zbog bolesti i godina zamenjen nanogicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading