Otkrivamo: Evo ko je Slađana koja je zverski smrskala glavu sekirom staroj komšinici!

Autor:

Hronika

11.12.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ona je zlo i muka za čitavo selo, a ne samo za porodicu koja je se stidi. Ima sina mladog poštara, muža vredenog molera i poljoprivrednika i udatu ćerku, a ceo život im pravi probleme. Krade gde stigne i šta god joj dođe pod ruku. Prijatelji, odnosno familija njenog zeta u Debrecu je ne prima u kuću jer je i njih pljačkala", ispričao je za Srpski telegraf dobro upućeni Provčanin Milenko koji je bio dobar prijatelj sa austrijskom penizionerkom Ivankom Rašković(82) koja je ubijena u utorak u svojoj kući, a tek dan kasnije pronađen je njen leš .

Foto: Ilustracija

Policija je odmah sprovela istragu koja ih je brzo odvela do Slađane Rašković (41) poznate po lopovlucima i upadima u kuće meštana. U stratu je poricala zločin, ali pod pritikom policije koja je je opkolila njenu kuću , sve priznala plačući. Komšije su zgrožene što je jedna porodična žena bila u stanju da oduzme život nekome, a pogotovo staroj ženi. 

- Znali smo da je Slađa upadala u kuće ljudima, pogotovo u danima kad su isplate penzija. Čim bi spazila da se čovek skinuo. merkala je kako da  upadne i da mu izvuče iz jakne ili pantalona novčanik - Hvatali su je mnogo puta nakon što bi ih pokrala, a muž bi je terao da vrati ukradene pare i stvari. Čim bi joj zapretio ili je udario iz nemoći što deci i njemu priređuje takve scene i tera ih da se stide od sela ona je zvala policiju i žalila se da je žrtva nasilja - kaže jedna meštanka i dodaje da je i rođeni brat Slađanu napustio zbog njene prirode. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ivanka Rašković

Sumnjaju da je pljakala i ranije baku koju je ubila

U delu Prova prema Zvezdu gde žive Raškovići i koji  je u lokalu poznat kao Rašovila svi se dobro znaju međusobno, tako da se brzo sazna sve i ništa ne može ostati sakriveno, tako da se sada prepirićava kako je Slađana pre nekoliko godina provalila u kuću žene koju je sada ubila. 

- Ivankinu kuću je neko provalio i opljačkao pre tri, ćetiri godine dok je zimovala u stanu u Šapcu.  Verovatno je to i tada uradila Slađana, ali se tada niko nije pozabavio tom provalom- kaže meštanin i dodaje da se Slađa uvek sam izda kad opljačka nekog jer non-stop kupuje po prodavnicama, i tako sve  dok ima novca..

- Slađani su umrli roditelji, a ima mlađeg brata koji je došao da živi kod nje. Međutim, posle nekog vremena je pobegao kod druge sestre, zgrožen ponašanjem starije sestre - prepričava komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading