DETALJI OTMICE U SMEDEREVU! Ščepao je za kosu i polugolu ugurao u auto, PODIVLJAO OD LJUBOMORE iživljavao se nad devojkom

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

08.12.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dvadesetosmogodišnjim M. O. iz sela Lugavčina kod Smedereva raspisana je potraga, pošto je pobegao, nakon što je oteo i maltretirao bivšu devojku I. A. (19), potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Za njim se još traga, nedostupan je nadležnim organima, a tek kada bude uhvaćen i obrađen u policiji dobićemo i krivičnu prijavu prema kojoj ćemo dalje postupati – navode u tužilaštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima nesrećna devojka prošla je pravu dramu, a razlog otmice i nasilničkog ponašanja bivšeg partnera je činjenica da su pre nekoliko dana raskinuli vezu koja je dugo trajala. Sve se odigralo u ponedeljak u jutarnjim časovima.

- Oni su raskinuli pre sedam dana. Devojka je sa drugim mladićem, novim momkom, bila u jednoj kući na periferiji grada. M. O. je sa još dvojicom drugova, od kojih jedan vozi taksi, došao do te kuće i nakon kraće rasprave novog i starog momka uhvatio je devojku za kosu, i na taj način je, gotovo polugolu, samo u majici i gaćicama odvukao do taksija i ubacio u auto – objašnjava naš sagovornik upućen u istragu.

Uprkos ubeđivanju drugova koji su sa njim bili da prestane da bude nasilan, drama se nastavila u vozilu.

 

 

 

- On je nastavio besomučno da je tuče i u automobilu kojim su se vozili do njegove kuće u Lugavčini, a da stvar bude gora, i u kući, aluminijumskom motkom. Nesrećna devojka iskoristila je trenutak nepažnje, kada je izašao iz prostorije u kojoj su bili, i uspela da se dokopa mobilnog telefona kako bi pozvala svoje roditelje koji su ubrzo došli po nju i zatim slučaj prijavili policiji – otkriva sagovornik.

Na svu sreću, nakon pregleda u zdravstvenoj ustanovi, utvrđeno je da je devojka prošla sa lakšim telesnim povredama, ali su posledice udaranja vidljive na celom telu, po licu, glavi, butinama. Osim toga, vidno je uznemirena zbog svega što joj se desilo. Policija intenzivno traga za M. O. koji je u bekstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading