(VIDEO) KOD SEBE JE IMAO PIŠTOLJ, ALI JE ZAVRŠIO NA ASFALTU: Filmsko hapšenje na auto-putu, MUNJEVITA AKCIJA UKP - Ovako je dolijao šef obezbeđenja Velje Nevolje!

Autor: Republika

Hronika

07.12.2020

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su u petak Miloša Kurčubića (34), K.K. (41) i D.S. (28).

RepublikaFoto: Republika
UKP u akciji

Republika ekskluzivno objavljuje snimak hapšenja.

Pogledajte video.

RepublikaFoto: Republika

Podsetimo, oni su uhapšeni na auto-putu, kod isključenja za Aerodrom "Nikola Tesla", pošto su pre toga zaustavili kombi firme "Vitorog" i pretukli Jovana Popovića (55). Akcija UKP je bila munjevita, a kod K.K. je pronađen pištolj za koji ima dozvolu - kažu za Srpski telegraf izvori iz istrage.

Trojica uhapšenih se sumnjiče za razbojništvo, falsifikovanje isprave, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Njima je posle konsultacija sa tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 časova.

RepublikaFoto: Republika

Kako je Republika već pisala, Kurčubić je šef obezbeđenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Belivuk je bio prijatelj i najbliži saradnik u oktobru 2016. ubijenog Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, koji je, prema policijskim podacima, bio član "kavačkog klana". Pretpostavlja se da je posle njegovog ubistva preuzeo komandu nad "Grobarima", a više puta je osuđivan za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading