Fotografija Giške i Jokse u boji nakon legendarne tuče koju je gledao i Arkan

Autor:

Hronika

02.12.2020

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena tuča između Đorđa Božovića Giške i Dragana Joksovića Jokse, koju stanovnici podgorice pamte kao "boj kod park-šume", zasenila je sve buduće obračune mlađih generacija, koji su viteški, prsa u prsa, rešavali međusobne razmirice.

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Giška i Jokso

Ovu legendarnu ferku između ostalih gledali su Brano, Arkan i Gidra. Borba je trajala sat vremena i završena nerešenim rezultatom nakon čega su jedan drugom pružili ruku i izljubili se kao braća. Postoji i verzija priče da su njih dvojica, onako umorni nakon tuče, seli i pričali o životu u svetu kriminala, njegovim izazovima i opasnostima. Nakon što su uvideli da im je mnogo toga zajedničko i da se suočavaju sa isitim problemima, jedan od njih je ustao i rekao: "Ispričasmo se kao braća". Od tada, Giška i Jokso su uspostavili odnos pun međusobnog poštovanja.

Navodno postoji snimak tuče koji se nalazio kod Ratka Đokića, Joksovog prijatelja iz švedskog podzemlja koji je ubijen 2003. u Stokholmu. Svi se pitaju gde je taj legendarni video, ali još uvek ga niko nije objavio.

 

 

 

Dok se čeka na taj snimak, na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" pojavila se fotografija u boji Giške i Jokse nakon čuvenog obračuna. Na slici se vidi da obojica imaju masnice i podlive na licu. Oni koji sebe predstavljaju kao poznavaoce uličnih tuča komentarišu da se iz ovoga može zaključiti da Giška bije levi kroše i direkt , a Joška preferira desni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading