DETALJI HORORA KOD GADŽINOG HANA! Komšije uzrujane nakon ubistva: Osumnjičeni nigde nije išao bez noža!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

01.12.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sava K. (93) iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Hana juče je pronađen mrtav u svojoj porodičnoj kući, a prema prvim informacijama, reč je o ubistvu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Sava je u Dušniku živeo sam, ali je bio vitalan i sposoban da brine o sebi. Imao je malu majstorsku radionicu, narezivao je ključeve i popravljao stare stvari.

Komšinica koja je povremo obilazila Savu i pomagala mu, brinula o njemu, kaže da je Sava 1. januara trebalo da napuni 94 godine, ali da je bio jako vitalan, sam odlazio u prodavnicu i da mu nije bila potrebna nikakva pomoć.

- Svi smo se osećali nesigurno zbog osobe koja je uhapšena. On je nepredvidiv dečko, bez noža nije išao nigde, čak ni u prodavnicu. Kada je mogao da digne ruku na čoveka od 94 godine, zašto ne bi mogao i na mlađu osobu, misleći da ima para - kaže vidno potresena komšinica.

Opisala je i koliko je bio jeziv prizor u kojem je zatečen Savin leš:

 

- To je bilo sve u krvi. Nađen je na boku kako leži u krevetu, glava, telo, sve je bilo u krvi. Izgleda da je bio presudan udarac u glavu. Koji je razlog ne znam. On je imao dobru penziju koju nije podizao baš zbog lopova. Govorio je da će neko da ga ubije zbog novca misleći da u kući ima novac, iako ga nije imao. 

Kako kaže, kod Save je odlazila svaki drugi dan na ispomoć, a on ju je za to plaćao.

- Lupala sam na vratima, lupala, bilo je zaključano, niko se nije javio. Došla sam kući, pozvala me njegova ćerka i rekla da je obavestila policija da njega nema već dva dana. Došli smo tamo svi u isto vreme, policajac je otključao kuću, ušao unutra i samo je rekao "on je mrtav" i da ne možemo ući zbog uviđaja - zaključuje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading