BOJOVIĆEVA SESTRA URLALA NA PITBULA: Smeće jedno, kako smeš da me pogledaš kad si mi ubio brata!

Autor: telegraf.rs

Hronika

07.11.2017

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29), nastavilo se danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

RepublikaFoto: MUP Srbjie
Saša Cvetanović

Dosad je ispitivan Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora u Beogradu. Na današnjem ročištu prikazane su fotografije mrtvog Miloša Vidakovića u Budvi.

Ono što je danas izazvalo pravu buru u sudnici jeste trenutak kad je glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića Saša Cvetanović Pitbul pogledao u sestru pokojnog Bojovića, na šta je ona iste sekunde reagovala.

- Smeće jedno, kako možeš da me pogledaš u lice nakon što si mi ubio brata - rekla mu je.

Na jučerašnjem pretresu Miloš Vojnović je insistirao da se opet pregleda 58 snimaka iz Budve. Na tim snimcima se jasno videlo njegovo kretanje uoči ubistva Vidakovića, kao i bekstvo nakon izvršenog zločina.

Veštak na slučaju za ubistvo Miloša Vidakovića Aleksandar Jovanović žalio se što su objavljeni njegovi privatni razgovori sa advokatom Vladimirom Zrelicom.

- On mi je tražio mišljenje o mentalnom zdravlju Miloša Vojnovića i ja sam mu tada, u privatnom, neslužbenom razgovoru, rekao da on nema nikakav veliki poremećaj. Nije mi jasno zašto je to iskorišćeno na suđenju - rekao je Jovanović.

Na ročištu se nije pojavio Goran Bojanić, koji je navodno bolestan. Sud je odlučio da njegov predmet razdvoji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading