HOROR U KRAGUJEVCU: Ubio ženu batinama, pa slagao da je izvršila samoubistvo! Pokušao da se izvuče na skandalozan način!

Autor: Republika

Hronika

28.11.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrivoje D. (61) iz Kragujevca osumnjičen je da je danas prebio na smrt svoju vanbračnu suprugu Ljubinku P. (61) u njegovoj kući. Posle ubistva, on je pokušao da se ubije popivši sonu kiselinu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako "Republika" saznaje, Dobrivoje je sa povredama zadobijenim nakon što je popio kiselinu, sam došao u Klinički centar Kragujevac kako bi zatražio lekarsku pomoć.

Doktorima je ispričao da je kiselinu popio nakon što je ustanovio da mu je supruga izvršila samoubostvo na isti način.

- Doktorima je ispričao da nije mogao da prežali njenu smrt pa je želeo na isti način da i sebi oduzme život. Međutim, ubrzo je promenio priču i priznao da je ženu pretukao i da je ona preminula od zadobijenih povreda - kaže naš izvor iz istrage.

 
Policija je našla mrtvu Ljubinku u kući osumnjičenog, ali mrtvozornik nije mogao da se izjasni o uzroku smrti, pa je dat nalog za obdukciju.

Osumnjičeni je zadržan u pritvoru zbog sumnje da je uzvršio ubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading