OBORENE IZJAVE SVEDOKA TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Policija otkrila ko je vozio mercedes smrti!

Autor:

Hronika

27.11.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijskim radom utvrđeno je da je nesreću kod Prijepolja skrivio A. A. iz Brodareva, a ne Enes P. (35), koji je i poginuo u udesu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon predistražnih radnji koje su sproveli policijski službenici Policijske uprave Prijepolje, a u saradnji s Višim javnim tužilaštvom iz Užica, A. A. iz Brodareva određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osnovano se sumnja da je A. A. upravljao mercedesom i učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je pre sedam dana poginuo Enes P. iz Brodareva, dok su još dve osobe zadobile lake telesne povrede. Nesreća se dogodila u mestu Petrovac oko 22 sata, kada je mercedes kojim je, kako se sada sumnja, upravljao A. A., u kom su, pored njega, bile još tri osobe, udario u potporni zid i potom sleteo s magistrale. Automobil se nakon 50 metara zaustavio na samoj obali Lima.

 

 

 

Na osnovu izjava osoba koje su bila u vozilu pretpostavljalo se da je automobilom upravljao poginuli Enes P., međutim, ova verzija priče svedoka nesreće bila je sumnjiva prijepoljskoj policiji, koja je u saradnji s Višim tužilaštvom iz Užica sprovela opsežnu istragu i ustanovila da je vozilom najverovatnije upravljao A. A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading