UBIO ČOVEKA JER MU NIJE DAO PIĆE: Otkrivamo ko je Marokanac uhapšen u Beogradu posle serije pljački u prestonici Srbije!

Autor:

Hronika

28.11.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Maroka S. E. D. (31), koji je uhapšen u Beogradu, po međunarodnoj poternici tražen je u BiH zbog ubistva u Sarajevu. On je osumnjičen da je s dvojicom saučesnika usmrtio Jasmina Berovića (36).

RepublikaFoto: Printscreen/MUP Srbije
U Bosni ga traže zbog zločina: Hapšenje S. E. D.

Trojica migranata su 17. novembra u Barskoj ulici nožem napala žitelje naselja Otes, a Berović je ubijen jer je branio brata i njegovu imovinu. Krvavi napad dogodio se oko 22.25 ispred ugostiteljskog objekta "Kafe-bar Neli" u Ulici Barska. Migranti su pravili probleme u kafiću čiji je vlasnik Berovićev brat, koji nije želeo da ih usluži zbog policijskog sata. U sukobu s trojicom migranata nastradao je Jasmin, dok su teške povrede zadobili Husein Džilić i Tarik Džamalija.

Marokanac je posle zločina pobegao u Srbiju i smestio se u jedan hostel u Beogradu. Nije pokušao da se smiri posle zločina u Sarajevu, već je krenuo u pljačke po Beogradu. Prvo je prekjuče u sitne sate obio jedan parkirani automobil, ali ga je u krađi osujetio jedan Beograđanin koji je čuo lomljavu bočnog stakla na automobulu. Potrčao je ka lopovu, koji se dao u beg. Marokanac je potom provalio u jednu prodavnicu sportske opreme u Knez Mihailovoj, gde je pokupio robu vrednu 250.000 dinara. Policija je već bila alarmirana i brzo mu je ušla u trag. Munjevitom akcijom uhapšen je u jednom prestoničkom hostelu.

 

 

 

Vlasti BiH sada čekaju izručenje ovog kriminalca da bi ga priključili već uhapšenom zemljaku osumnjičenom za ubistvo Jasmina Berovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading