BIZARNO! Meštanin Lešnice traži krivca za smrt sina, pa OPTUŽIO POLICAJCA da je bacio CRNU MAGIJU!

Autor:

Hronika

26.11.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Lešnice M. P. (55) pritvoren je zbog sumnje da je pretio smrću policajcu R. C., kog je optužio da mu je bacio crnu magiju da izgubi sina. Osumnjičeni je nakon saslušanja odveden na pregled u bolnicu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Sin osumnjičenog je pre sedam dana počinio samoubistvo i M. P. je posle toga počeo da preti komšijama, pa i policajcu, kog je optužio da je vrač.

- Protiv osumnjičenog sledi krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti i izrečenih pretnji službenom licu, a sada se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa u Beogradu. Prema dosadašnjim informacijama osumnjičeni nije ranije pravio slične probleme, a verovatno je tragičan događaj bio okidač da ovako reaguje - kažu dobro upućeni izvori iz policije.

 

Osumnjičeni muškarac, prema nezvaničnim informacijama, govorio je i ranije da sumnja da mu neko preko vračara gata da mu posao ne bi najbolje funkcionisao.

Nadležni će odlučiti da li će ovaj slučaj ići u redovnu proceduru ili će osumnjičenog uputiti na lečenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading