ŠOK SAZNANJA! Ekipa likvidatora Bojana Mirkovića planirala beg iz Srbije: U Bosni imali štek-stanove gde je trebalo da se sakriju!

Autor:

Hronika

26.11.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je posle saslušanja pritvor do 30 dana Lazaru T., D. K. i Filipu Ivanoviću, osumnjičenima za likvidaciju i saučesništvo u ubistvu Bojana Mirkovića 12. novembra u garaži u naselju Belvil na Novom Beogradu, saopšteno je. Istraga ovog zločina se nastavlja, a novi detalji isplivavaju iz dana u dan.

RepublikaFoto: Republika
Bojan Mirković

Prema dobro obaveštenim izvorima, posle zločina Lazar T. je sa majkom i D. K. kolima otputovao na Zlatibor, odakle je planirao da pobegne u Bosnu. Međutim, policija je, zahvaljujući operativnom radu, snimcima sa video-kamera, kao i DNK forenzičkim nalazima, uspela brzo da sklopi mozaik Bojanove likvidacije i da uđe u trag ovoj ekipi, bliskoj "kavačkom klanu". Prvo su pali Ivan Nikčević iz Nikšića i Beograđanin Bojan Kovačević zbog sučesništva, a potom i Lazar T., D. K. i Filip Ivanović sa Cetinja.

Policija je u ovoj akciji našla i električni bicikl kojim se, kako se sumnja, Lazar odvezao sa mesta zločina do Savskog nasipa i bacio ga u šipražje pored reke. U Bosni je ekipa imala štek-stanove gde je trebalo da se sakrije dok se ne slegne prašina.

Inspektori nastavljaju istragu da bi otkrili nalogodavca ubistva i rasvetlili eventualnu vezu s likvidacijom Aleksandra Šarca u garaži TC "Ušće".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading