MAJKA GA ZATEKLA MRTVOG I UMOTANOG U BELI ČARŠAV! Telo muškarca pronađeno u stanu, utvrđuje se da li je UBIJEN ili se iza svega krije druga priča

Autor: blic

Hronika

25.11.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša K. (44) pronađen je mrtav u svom stanu na Voždovcu u Ulici Milana Raspopovića na broju 10, a njegovo telo je, kako "Blic" saznaje iz izvora upoznatog sa istragom, pronašla njegova majka.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo Nebojša i njegova majka pričali su preko telefona oko 6 sati jutros i on joj je tada rekao da neće otići na posao jer se ne oseća dobro. Kada je majka kasnije pokušala da ga dobije na telefon, on se nije javljao. Zabrinuta žena se, kako saznajemo, tada uputila do njegovog stana kako bi proverila da li je dobro. Nesrećna žena tada je zatekla stravičan prizor.

Odmah je pozvala policiju, koja je brzo došla na mesto događaja. Prema prvim informacijama muškarac je bio sam u stanu, međutim na glavi je imao povredu.

Za sada nije poznato da li je muškarac ubijen ili je nastradao nakon što je pao i povredio se.

- Postoji mogućnost da se on pao i udario glavom o sto, pošto ima ranu iznad obrve na glavi, zbog koje je i iskrvario. Pored njega pronađena je i prazna flaša alkoholnog pića, razbijena čaša i nešto hrane - rekao je izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Da li je stan bio otključan?

Kako smo nezvanično saznali, telo muškraca pronađeno je na stolici u stanu, ogrnuto belim čaršavom na kom je bilo tragova krvi. Policija za sada ne isključuje nijednu mogućnost.

- Moguće da je on udario glavom, pa se teturao po stanu, nađeni su i tragovi krvi na zidu pored. Sve se mora detaljno proveriti jer je majka prvo rekla da je stan bio zaključan i da je ona otključala, a kasnije je rekla da se ipak ne seća da li je otključala vrata ili je stan već bio otvoren. Ili je pao sam, ili ga je neko udarao tupim predmetom u glavu - kaže izvor.

Telo Nebojše K. će nakon završenog uviđaja biti poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Inače, preminuli muškarac se pre godinu dana doselio u stan na Voždovcu, gde je do skoro stanovao sa decom i suprugom. Pre nekoliko meseci se razveo od supruge, a deca su živela sa njom.

- Poslednjih meseci, tačnije od razvoda, je mnogo patio. Tada je i počeo da pije, i često su ga komšije tešile, a navodno je bio i u depresiji zbog toga - naveo je izor "Blica".

Kako komšije u ovom delu Voždovca kažu, nisu dobro poznavale Nebojšu K., međutim nikada do sada nisu čuli da je on pravio incidente. Komšije su dodale da nisu čule ništa neobično u vreme kada je Nebojša pronađen mrtav.

- Znali smo ga kao porodičnog čoveka dok se nije razveo. Došao je ovde pre godinu dana, a sada smo čuli da je pronađen mrtav u stanu, ali nismo videli da li je neko ulazio kod njega u stan, a da je nepoznat - rekao je jedan od komšija za "Blic".

Budući da ova višespratnica nema kamere, postavlja se pitanje, ukoliko je neko ušao kako je dospeo na peti sprat da uđe u zgradu, a kasnije i u stan ukoliko nije imao ključ.

- Ako se ispostavi da je ovo ipak ubistvo, treba utvrditi kako je neko ušao u zgradu kada nema ključ i kako je ušao u stan, da li je možda toj osobi Nebojša otvorio. Otežavajuća okolnost je što zgrada nema kamere, da ima bilo bi lakše da se proveri ko je i kad ulazio - naveo je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading