GLUMAC OPTUŽEN ZA POSEDOVANJE NARKOTIKA POSETIO SUDIJU: Bane hoće nagodbu sa tužilaštvom!

Autor: A. P.

Hronika

24.11.2020

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Branko Bane Vidaković juče je u pratnji advokata tražio sudiju Višeg suda u Beogradu koji će mu suditi od 1. decembra za neovlašćeno držanje droge za ličnu upotrebu, a sve u nameri da se nagodi i pre početka procesa, te da sebi obezbedi kakav-takav mir.

Foto: Republika
Bane Vidaković

Kako Srpski telegraf saznaje iz sudskih krugova, sudija je Vidakovića usmerila na Tužilaštvo budući da se nagodbe postižu sa njima.

- Bane hoće da se nagodi i interesovao se kod postupajućeg sudija za sam postupak realizacije svoje ideje. Sudija mu je rekla da to mora biti postignuto između njega i Tužilaštva i da ons nema ništa protiv-  kaže izvor Srpskog telegrafa koji ističe da se Bane poziva na prepoznatljivost kao otežavajuću okolnost i na to da bi mu bila pričinjena daleko veća šteta ukoliko bi mu se sudilo u redovnom postupku pred javnošću. Banetu za neovlašćeno držanje droge za sopstvenu upotrebu preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

RepublikaFoto: Republika

Glumac je juče u zgradi suda  pokušao da prevari novinare kada je upitan za povod dolaska u sud. 

-Ma onako sam došao, nešto bez veze. Da počinje mi suđenje 1. decembra, ali ovo nema veze sa tim- vrdao je glumac protiv kojeg je optužnica sudu predata 12. avgusta ove godine.  

Na drugoj strani iz Tužilaštva do zaključenja broja nismo dobili odgovor, šta konkretno Vidaković traži i da li će do nagodbe i doći.

Foto: Republika

- Na uviđaju sam , imajte razumevanja- poručila je kratko Irena Bjeloš, portparol Višeg javnog tužilaštva. 

Podsetimo, Vidaković je zajedno sa dilerom I.M.  uhapšen u julu sa 30 grama heroina, od kojih je deset grama bilo kod glumca. Posto se glumac izjasnio da je drogu držao za ličnu upotrebu i negorao da je učestvovao u preprodaji njemu je ukinut prtvor već sutradan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading