MIHAILO MAKSIMOVIĆ IZ ZATVORA PREBAČEN U KUĆNI PRITVOR: Makro dobio nanogicu, prostitutke ga miniraju!

Autor: A. POPOVIĆ

Hronika

24.11.2020

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatijem makrou u Srbiji Mihailu Maksimoviću, za kojeg su, navodno, radile i mnoge pevačice i starlete, juče je ukinut pritvor, posle godinu dana i devet meseci, u zamenu za meru kućnog pritvora.

RepublikaFoto: facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Mihailo Maksimović

Posle kraćeg većanja na jučerašnjem pretresu u Višem sudu, gde se opet nisu pojavile oštećene "prodavačice ljubavi", sud je doneo odluku da Maksimović do okončanja postupka boravi u porodičnom stanu u Batajnici uz elektronski nadzor preko nanogice.

Maksimovićevi majka i otac, koji je čitao Srpski telegraf za vreme suđenja, pošto im nisu dozvolili da uđu u sudnicu, kao ni Mihailovom sestriću Dušanu Milenkoviću, koji se u istom postupku tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, nisu mogli da sakriju radost zbog ukidanja pritvora i žurno su otišli da sačekaju Mihaila u kući, dokle ga je dovezla policijska marica. Advokat makroa je istakao da su navodne žrtve saterane u ćošak i da veruje da izbegavaju sud, te da je sudija iz tog razloga naložio veštačenje sudske dokumentacije, odnosno opravdanja koja su dostavile.

- Već drugi put nisu došle njih dve koje i nemaju argumente protiv Mihaila. Sudija je verovatno zbog toga odlučio i da ukine Mihailu pritvor i primeni drugu meru obezbeđivanja njegovog prisustva u postupku. Mi smo taoci njih dve, koje ne dolaze na sud i time se postupak odugovlači. Jedna je javila sudu da ima temperaturu, dok je druga rekla da ima problem iz oblasti maksilofacijalne hirurgije - rekao je advokat Dejan Dobrosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading