OVAJ ČOVEK JE ZVER! Ubica sa Tvitera iz čiste obesti iskasapio mladića, A SAD OD SUDIJE TRAŽI OVO! HOROR JE BLAGA REČ!

Autor:

Hronika

24.11.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica sa Tvitera Neđeljko Đurović koji je iz čista mira 27. januara 2019. godine u Beogradu nožem iskasapio Miloša Mileusnića studenta iz Čačka, tražio je ukidanje pritvora, ali mu to nije omogućeno. Veštaci bi u skorije vreme trebalo da se izjasne po tom pitanju, saopštila je postupajući sudija.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Suđenje pred Višim sudom u Beogradu Đurovicu je danas odloženo pošto se njegov advokat nije pojavio zbog boravka u karantinu usled sumnje da je zaražen koronavirusom. Razlog za odlaganje glavnog pretresa je i taj što predmet nije došao sa veštačenja. 

Na sud danas nisu došli ni punomoćnici oštećene porodice, kao ni svedoci.

Otac stradalog Mileusnića nije propistio ni današnje ročište na koje je stigao sa drugom i kumom svog ubijenog sina. 

Novi pretres zakazan je za 24. decembar kada bi trebalo da budu saslušani svedoci i predočeni rezultati naloženih testiranja. 

Podsećanja radi, Neđeljko Đurović iz Požarevca osumnjičen je da je u nedelju, 27. januara 2019. godine, rano ujutro nožem na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

U toj zgradi je student Mileusnić, koji je bio rodom iz Čačka, živeo sa cimerom.

On je bez ikakvog povoda nasrnuo nožem na mladića koji je, kako su komšije čule, vikao: "Nemoj, brate, nemoj". Međutim, ubica je bio nepokolebljiv.

Smrtno ranjeni Mileusnić je pao u hodniku, pokušao je da ostane svestan do dolaska Hitne pomoći, dok je osumnjičeni pobegao sa mesta zločina, navodno kod tetke, gde se okupao i jeo kao da pre toga nije ubio mladića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading