PIJANI DEDA NOŽEM IZBO TAKSISTU: Srpski telegraf otkriva šta se desilo kobne večeri!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taksista zaposlen u Beogradskom taksiju ranjen je u subotu oko 21.30 u Ulici kneza Miloša. Njega je nožem u leđa ubo Drago B. (78), koji je bio u alkoholisanom stanju i nije poznavao vozača.

RepublikaFoto: youtube.com/Newsy
Foto: Ilustracija

Milan Bojić, menadžer udruženja Beogradski taksi, otkrio je za naš list šta se desilo kobne večeri i naglasio da taksista ne želi da mu se pominje ime.

- Klijent je zaustavio našeg zaposlenog na ulici koji je krenuo da ga vozi ka Borči. Kolega je video da je muškarac u alkoholisanom stanju, pa se zabrinuo i zaustavio u Ulici kneza Miloša jer je tu video patrolu policije - opisuje Bojić za Srpski telegraf.

Nakon toga starac se razbesneo i nožem napao taksistu.

- Naš kolega ga je zamolio da izađe iz vozila, ali čovek nije hteo da ga posluša, pa je započeo raspravu i nožem ranio kolegu u leđa. Policajci koji su bili na nekoliko metara su brzo dotrčali, savladali napadača i uhapsili ga. Nisu se poznavali i nije imao nijedan razlog da rani našeg zaposlenog - kaže naš sagovornik i dodaje da su taksisti često izloženi ovakvim opasnostima i da se tome mora stati na put.

 

Prema njegovim rečima, taksista je u stabilnom stanju i uskoro izlazi iz bolnice.

- Doktori su rekli da je imao sreće jer nijedan organ, a ni krvni sud, nije zakačen. Ima jednu ubodnu ranu na leđima i verovatno će biti pušten kući u toku sledeće nedelje. Kolega je sada stabilno, ali je i dalje u šoku - zaključio je Bojić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading