SRBIN U BERLINU OPTUŽEN ZA SERIJU ZLOČINA: Harao po šumama prestonice, brutalno se iživljavao na ženama, a u Srbiji silovao MALOLETNICU!

Autor:

Hronika

21.11.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo u glavnom gradu Nemačke podiglo je optužnicu protiv srpskog državljanina Siniše K. (30) iz Melenaca, optuženog za seriju silovanja, razbojništava, pokušaja silovanja i teških telesnih povreda.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Uobičajena praksa je da ovakva suđenja, zbog žrtava, budu zatvorena za javnost, pogotovo što je jedna od žrtava maloletnica - izjavila je medijima portparolka tužilaštva Mona Lorenc.

Siniša K. je harao šumom u jugozapadnom Berlinu u junu i julu ove godine. Uhapšen je posle potere u kojoj je učestvovalo 50 ljudi, delimično zahvaljujući i foto-robotu.

On je žrtve, žene koje su džogirale ili vozile bicikl, prvo zaustavljao da ih pita za pomoć, ali bi onda vadio nož ili neki drugi oštar predmet i odvlačio ih u skriveni deo šume. Tamo su žrtve bile izložene brutalnom iživljavanju, a u jednom slučaju silovanje je trajalo tri sata.

Inače, Siniša K. robijao je i u Srbiji jer je silovao maloletnicu. U zatvoru je proveo pet godina, a na slobodu je izašao 2018. Meštani Melenca, odakle je Sinša rodom, rekli su novinarima da je on dosta pio, ali i koristio narkotike i da je bio sklon krađama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading