(VIDEO) Jezivi navijački obračun u Mladenovcu! Radile metalne šipke i čekić

Autor:

Hronika

18.11.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog četvrta u Mladenovcu se dogodila strahovita tuča u kojoj je nekoliko maskiranih osoba, pripadnika navijača fudbalskog kluba Partizan, napalo muškarca, navijača Crvene Zvezde.

Foto: Republika
Navijački obračun u Mladenovcu

Incident se dogodio u ulici Vladimira Ćorovića broj 7a, ispred STR "Duki", kada su nekoliko članova navijačke grupe "Fan klub" Mladenovac, P. V. (20), V. N. (46), M. L. (20), Z. D. (28) napali B. M. koji je tom prilikom povređen.

Napadači su sa sobom nosili metalnu šipku i metalni čekić, i oštećenom zadali više udaraca po glavi i telu nanevši mu vidljive povrede. B. M. nije sarađivao sa pripadnicima policije iz Mladenovca i nije se javljao za lekarsku pomoć uprkos povredama. 

Sva lica koja su učestvovala u ovom incidentu su identifikovana, ispitana i kod njih su pronađeni metalni predmeti koji su korišćenji u napadu.

Po nalogu zamenika tužioca u Mladenovcu, napadačima je određeno zadržavanje od 48 sati i oni će dalje biti procesuirani u redovnom sudskom postupku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading