(FOTO) REPUBLIKA NA SAHRANI UBIJENOG ŠKALJARCA! Krici odzvanjali grobljem: Pustite me da idem s njim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Mirković (34) sahranjen je danas u 11.30 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sahrana Bojana Mirkovića

Od njega se oprostilo oko stotinu ljudi, a Bojanov brat Miljan je nosio krst.

Crkveni hor od osam pevača je pevao tokom opela i pokopa.

Brat pokojnog mladića je sve vreme bio podrška sestri Jeleni i majci Stani koje su potpuno slomljene od tuge u trenutku spuštanja kovčega izdale noge.

- Budi jaka, moramo da ga ispratimo dostojanstveno. Bila si jaka ceo život, moraš i sad - rekao je on majci.

Sa njima je bila i devojka pokojnog Bojana.

Bojanov prijatelj je održao govor, a prisutni nisu krili suze i bol. - Smrt ponekad moze da se razume, ali Bojanovi roditelji ne mogu da razumeju da im je neko ukrao dete. Nadali smo se proslavi tvoje master diplome, a posle i svadbi, ali prokleta sudbina nam te je uzela. Neshvatljivo je da si završio Fakultet bezbednosti i da stradaš na ovaj način...

- Pustite me da idem s njim - vikao je brat pokojnog i ljubio kovčeg.

Neutešni članovi porodice

- Još jednom je Bog pokazao da uzima samo najbolje. Utehe nema, reči ne postoje, ali postoji ogromna praznina. Tvoj najlepši osmeh, naše oko plavo, imali smo zašto da budemo ponosni što si bio naš. Hvala za ljubav, hvala za sreću u duši i srcu, bio si najbolji sin i još veći brat. Ostani dostojanstven, plemenit, osećajan, pošten, odvažan, kakav si i bio, i sijaj najsjajnije na rajskom nebu. Ađele naš lepi, tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živećeš i ti…- navodi se u čitulji na kojoj su potpisani otac Ljubomir, majka Stana, sestra Jelena i brat Miljan.

Podsećamo, bivšeg "Pink Pantera" i "škaljarca" Bojana Mirkovića (35) u naselju Belvil iza tržnog centra "Delta siti" na Novom Beogradu likvidirao je ubica koji ga je već izvesno vreme pratio. Sačekušu u elitnom delu grada za ubicu su isplanirali nalogodavci iz ljutog suparničkog "kavačkog" klana kao i njegov beg biciklom koji je vežbao po sličnim strepeništima, a nije isključeno da je isprobao i ono sa snimka kojim je "preleteo" nakon što je likvidirao Bojana, saznaje Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading