(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimak tuče i pucnjave u Novom Sadu

Autor:

Hronika

17.11.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efikasnom akcijom novosadske policije priveden je D. Dž. (33) iz Novog Sada zbog pucnjave i nasilničkog ponašanja, samo sat vremena nakon što je napravio incident u jednom ugostiteljskom objektu.

RepublikaFoto: Republika

Kako kažu iz policije, koja ga je brzo identifikovala i privela zbog sumnje da je učinio krivična dela nasilničko ponašanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je, juče, u jednom ugostiteljskom objektu, dva puta udario jedinog prisutnog gosta, a zatim ispalio dva hica iz startnog pištolja.

 

 

 

Osumnjičeni je u tom lokalu, u kojem su bili radnica i jedan muškarac star 29 godina, prišao gostu, udario mu dva šamara i potom dva puta pucao iz pištolja plašljivca koji nije bio napunjen znom, nakon čega je pobegao, ali nije daleko odmakao.

 

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu na dalje postupanje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.