Detalji pucnjave u Rakovici: Napadači upali u dvorište, maltretirali majku i tražili od nje da otkrije gde joj se nalazi sin

Autor: Mondo, Republika

Hronika

16.11.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se, u večernjim satima dogodila pucnjava u beogradskoj opštini Rakovica, kada je navodno napadač uleteo u dvorište privatne kuće i počeo da puca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, nove informacije pokazuju da su u pitanju bila dva napadača.

Kako je izjavio novinar televizije Pink Mladen Mijatović u uključenju sa lica mesta, dva mladića su došla u dvorište i počeli da maltretiraju ženu koju su tu zatekli.

- Dežurnim službama je Suzana P. (36) prijavila da su njoj dva nepoznata muškarca došla oko 17 časova u dvorište porodične kuće u ulici Oslobođenja bb. Navodno, ta dva muškarca su se njoj obratila pitanjem: “Ko je pretukao našeg druga?” i tražila od žene gde se u tom trenutku nalazi njen 18-ogodišnji sin. Zatim, prema rečima Suzane P, jedan od ta dva muškarca je iz pištolja ispalio nekoliko metaka u vazduh. Tada su navodno ta dva muškarca pobegla sa lica mesta - rekao je Mijatović.

 

Prema njegovim rečima, Suzana P. je odmah zvala policiju koja je ubrzo došla na teren.

- Za sada nije pronađena nijedna čaura u dvorištu, niti ima svedoka koji bi ovom trenutku potkrepili izjavu i priču Suzane P. No, policajci su postupili odmah po prijavi uznemirene 36-ogodišnje žene i sve policijske patrole su odmah na osnovu opisa koji je dat, angažovane u potrazi za dvojicom muškaraca. Jedan od njih je ubrzo priveden, nepunih sat vremena od kada se taj slučaj navodno dogodio. U pitanju je 20-ogodišnji mladić, koji je lociran i priveden i trenutno se nalazi u policijskoj stanici - objasnio je Mijatović.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog nemilog događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading