A DO PLANTAŽE PREKO - ORMARA! Još jedan Srbin u Španiji pao zbog droge

Autor: Tanjug,Republika

Hronika

13.11.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin (48) uhapšen je u akciji španske policije u vili u Valjsu koja je služila za uzgajanje marihuane. Kako prenose španski mediji, istraga je počela krajem juna, kada je policija saznala za vilu u kojoj se navodno nalazi plantaža marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/MUP Srbije/Odeljenje za medije i komunikacije

- Policija je operativnim radom utvrdila da je reč o vili koja je potpuno izolovana od ostalih kuća, u kojoj je delovalo kao da niko ne stanuje, niti su primećivane bilo kakve aktivnosti. Zanimljivo im je bilo da tako osamljenu, naizgled napuštenu kuću čuvaju dva rotvajlera. Kada su policajci prošlog petka, posle dobijanja sudskog naloga za pretres, odlučili da uđu u kuću, psi koji inače spadaju u kategoriju opasnih su ih napali, pa je morala da reaguje i agencija koja se bavi zaštitom životinja - navode lokalni mediji.

Policiju je u samoj vili dočekao jak miris marihuane, a iz prizemlja kuće nije moglo da se one ni u podrum, ni na sprat. Nakon pretresa, otkriveni su tajni prolazi, a do plantaže se dolazilo - kroz ormar!

U vili je pronađeno 1.050 biljaka marihuane u različitim fazama rasta, kao i soba za sušenje biljaka u kojoj se nalazilo 355 grama pupoljaka kanabisa, dok se u pdrumu nalazila veća plantaža sa 1.150 biljaka koje su bile u optimalnom stanju za berbu.

 
Srbin koji se sumnjiči da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog zdravlja i krađu struje nalazi se u pritvoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading