EGZEKUTOR DONEDAVNO BIO SITNI KRADLJIVAC: Šarčev ubica LIKVIDIRAN nakon obavljenog posla?

Autor:

Hronika

13.11.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom atentata na Aleksandra Šarca (35) 17. oktobra u garaži tržnog centra "Ušće" izbegnuta je još veća tragedija. Otac s malim detetom u naručju prošao je nekoliko metara od Šarčevog automobila nekoliko sekundi pre nego je osumnjičeni Lazar Ilić (23) iz Kraljeva, po nalogu opasne kriminalne bande iz Beograda, ispalio smrtonosne hice iz brauninga u bivšeg člana čuvene bande "Pink Panter", vidi se na snimku do kojeg je juče ekskluzivno došao Srpski telegraf.

RepublikaFoto: facebook.com
Aleksandar Šarac

Likvidacija koja je zaprepastila Srbiju jer se desila u tržnom centru punom sveta odigrala se munjevito, s tim da su neke stvari izmakle planu napadača. Na sreću, nije bilo više žrtava. Egzekutor je, pošto je ispalio hice u glavu Šarca, mirno išetao iz TC i ispred objekta odbacio pištolj koji je policija našla.

- Lazar je prišao Šarcu s leđa i iz pištolja s prigušivačem ispalio mu je dva hica u glavu. Bio je obučen u crvenu jaknu, farmerke i patike. Imao je crni kačket na glavi i hiruršku masku, a na rukama rukavice. Nosio je crnu torbicu preko ramena, u kojoj je krio pištolj s prigušivačem. Kamere su ga snimile kad je ušao u centar na jedan od regularnih ulaza za kupce, a potom i dok je ulazio u garažu i bežao posle pucnjave - rekao je naš izvor iz istrage, što se potvrđuje snimkom kojeg je uspela da se domogne naša redakcija.

Treći napad bio koban

Posle devet dana borbe za život, Aleksandar Šarac je preminuo u Urgentnom centru na odeljenju intenzivne nege, gde se očekivalo da se njegovo stanje stabilizuje i nakon toga podvrgne operaciji vađenja oba zrna, koja su mu ostala u glavi od pucnjave. Šarac je više puta izbegao smrt. Na njegovu kuću na Banovom brdu 2012. je bačena bomba, a sličan pokušaj likvidacije se odigrao i 2018. godine. Poslednjih godina srpski "Pink Panter" je u strahu za bezbednost imao obezbeđenje, nosio je pancir i vozio se blindiranim mercedesom. Nesumnjivo da je Lazar imao informacije o svemu tome i da je zbog toga pucao Šarcu u potiljak.

Egzekutor je donedavno bio samo sitni kradljivac iz Kraljeva. Istraga sve više vodi ka tome da on nikada neće biti priveden pred lice pravde jer nije isključena mogućnost da su ga nalogodavci ubili ubrzo posle napada na Šarca.

- Nije isključeno da je onaj ko je Lazara unajmio da uradi za njega prljav posao procenio da je on suviše rizičan svedok i da ga je vrlo brzo likvidirao, po principu mrtva usta ne govore. Postoji i mogućnost da je on učinio neku veliku grešku i da je zbog te greške kažnjen, ako mu je oružje ispalo i na taj način dopustio da ga identifikuju iako je bio maskiran maskom i kačketom. On bi mogao da bude bitan svedok za policiju, ali i nezgodan za one koji stoje iza likvidacija u "Ušću" - rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Starleta znala za likvidaciju

U istrazi ubistva Aleksandra Šarca, kao jedan od svedoka, trebalo je da bude saslušana jedna beogradska starleta koja je noć pre ubistva provela s ubicom u stanu na Novom Beogradu, u koji je Lazar, prema rečima upućenih, često dovodio prostitutke.

- Utvrđeno je da su se jedna ženska osoba i osumnjičeni Lazar Ilić sreli uveče 16. oktobra, dan pre napada na Aleksandra Šarca u jednom stanu na Novom Beogradu, u blizini TC gde se pucnjava dogodila. U interesu istrage ne možemo da iznesemo više detalja o prirodi tog susreta, da li je on nju iznajmio kao pratilju, prostitutku ili je i ona imala udela u planiranju Šarčevog ubistva - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading