AKO ON PROGOVORI, MNOGI ĆE ZAVRŠITI IZA REŠETAKA: Pao kriminalac koji zna tajne poznatih!

Autor: Republika

Hronika

11.11.2020

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Garabet H. (38) uhapšen je preksinoć sa 20 grama kokaina ispred tržnog centra u beogradskoj opštini Rakovica, piše Informer. Sumnja se da je on prodavao kokain mnogim poznatim ličnostima u gradu, koje će takođe biti predmet istrage.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Foto: Ilustracija

Kako navodi ovaj list, inspektori sa opštine Čukarica pratili su Garabeta u dužem vremenskom periodu, a onda ga uhvatili neposredno pre primopredaje droge.

- Policajci su očekivali primopredaju u tržnom centru, ali osumnjičeni ih je primetio, pa je bacio kesicu sa kokainom i počeo da beži. Međutim, brzo je uhvaćen - priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Garabet je pružao otpor, ali je savladan i stavljene su mu lisice na ruke.

- U kesici koju je odbacio nađeno je 20 grama kokaina visoke čistoće, a pretresom stana osumnjičenog inspektori su pronašli još dvadesetak grama ove droge - objasnio je sagovornik beogradskog lista.

 

 

Garabet je, kako se sumnja, preprodavao drogu za jednu moćnu grupu dilera sa Voždovca.

 

Inače, Garabet je zaposlen u jednom velikom javnom preduzeću, gde ima solidnu platu.

- Rođen je u Beogradu i ima srpske dokumente, a roditelji su mu iz inostranstva. Prema prezimenu pretpostavljamo da je poreklom Jermen - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading