TUGA U VARVARINU: Nakon tuče Marko (33) podlegao povredama, nije se probudio iz kome

Autor: informer

Hronika

10.11.2020

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško povređeni Marko R. (33) iz sela Varvarina, kod Varvarina podlegao je teškoj povredi glave u Kliničkom centru Niš.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Foto: Ilustracija

On je prilikom tuče sa sedamnaestogodišnjim maloletnikom iz sela Izbenica, najverovatnije prilikom zadobijejnog udarca pao glavom o beton.

Incident između njega i sedeamnaestogodišnjeg maloletnika dogodio se u noći između subote i nedelje, 1. novembra oko 23 sata, pred nekoliko svedoka ispred seoske kafane u Bačini.

Marko je sa teškom povredom glave hitno zbrinut u Klinički centar Niš, ali lekari nisu uspeli da ga spasu. Preminuo je u dubokoj komi, saznaje Informer iz izvora u Varvarinu.

Neutešna porodica i njegov rodni kraj tuguju. Marko R.biće sahranjen na seoskom groblju u rodnom mestu Varvarinu.

Istragu o incidentu vodi Odeljenje za maloletnike Višeg suda u Kruševcu, gde se očekuje pokretanje pripremnog postupka, saslušavanje svedoka događaja, kao i mišljenje okruženja mesta događaja i Centra za socijalni rad.

Dve verzije događaja

Prema nezvaničnim izvorima maloletnik star 17 godina je iz straha udario duplo starijeg Marka R., posle čega je on pao i nezgodno udario glavu.

Prema jednoj od verzija događaja, više lica učestvovalo je u tuči koja se završila teškim povređivanjem meštanina Varvarina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading