DRAMA NA PANČEVCU: Maloletni migrant hteo da se ubije!

Autor: Republika

Hronika

05.11.2017

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se prekjuče na Pančevačkom mostu u Beogradu, kada je jedan migrant pokušao da se ubije. Maloletni Avganistanac (17) je oko 21 sat preskočio ogradu mosta u želji da skoči u Dunav, ali ga je u tome sprečila policija, pišu "Novosti".

RepublikaFoto: Tanjug
Spasen je na svu sreću

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, vozači koji su se sinoć zadesili na Pančevačkom mostu oko 21 sat, ugledali su mladića koji preskače zaštitnu ogradu kako bi skočio u vodu. Ljudi, koji su se okupili oko njega, obavestili su MUP, a policajci su na most stigli u roku od pet minuta.

Prema rečima očevidaca, mladić je počeo da preti da će skočiti, videvši da mu se policajci približavaju. Na svu sreću, uspeli su da ga uhvate, povuku i prebace preko zaštitne ograde na bezbedno.

Sedamnaestogodišnji Avganistanac je zatim predat Hitnoj pomoći, a potim prevezen u bolnicu "Laza Lazarević".

Iz Komesarijata za izbeglice kažu da ne znaju da je neko od migranata pokušao da se ubije.

- Dok su migranti u prihvatnom centru mi smo odgovorni za njih, ali čim ga napuste, podležu zakonima kao i svi drugi. Zbog mesta gde je mladić pokušao da se ubije, verujemo da je smešten u Krnjači, ali nikakvu informaciju o pokušaju samoubistva od policije nismo dobili - kažu iz Komesarijata.

SAMOUBICU SPAZILI RADNICI

Mladića koji je pokušavao da skoči u Dunav spazili su i radnici, koji su prvi pokušali da ga od toga odgovore. Zbog popravke dilatacionih spojnica, na "Pančevcu" ih je bilo puno. Posle njih stigli su i policajci i drama je trajala dvadesetak minuta. Na sreću, dobro se završila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading