Bivši obaveštajac TVRDI da ubica Šarca nije likvidiran: Ne verujem da je dovodio prostitutke u štek stan, moguće da je imao pomagača

Autor: pink.rs, republika.rs

Hronika

09.11.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar I. (23) iz Kraljeva, koji je osumnjičen da je pucao iz pištolja u glavu Aleksandru Šarcu (35) u podzemnoj garaži TC Ušće na Novom Beogradu, nestao je posle sačekuše, a postoje spekulacije da je veče pre zločina bio sa prostitukama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

Bivši obaveštajac Božidar Spasić, međutim, kaže da ne veruje u te pretpostavke i naglašava da bi tako nešto samo omelo izvršenje zločina.

- Ne verujem da bi ubica dovodio prostitutke veče pre ubistva. Da iznajmljuju stan i da u taj štek stan dovodi nepoznata lica i nekog ko bi ostavio trag je neverovatno - kaže Spasić.

Policija sumnja da je Lazar I. imao i pomagača koji mu je pomagao u zločinu.

Osumnjičeni je u Šarca pucao u potiljak u garaži tržnog centra, a onda prošao kroz tržni centar ne mareći za kamere. Identifikovan je na osnovu specifičnog načina hoda.

Novinar Mladen Mijatović kaže da je istraga pokazala da je plan osumnjičenog bio da pobegne preko granice.

Osumnjičenom je nakon zločina ili ispao pištolji s prigušivačem ili ga je namerno bacio da ne bi imao kod sebe, a od tada mu se gubi trag.

Neki poznavaoci prilika sumnjaju da je možda i likvidiran, ali Spasić ne veruje u to.

- Zašto bi ga onda angažovali da ubije nekoga? Onda bi morali da angažuju nekoga za njegovo ubistvo - kaže Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading