ZORAN MARJANOVIĆ SE OGLASIO ZA SRPSKI TELEGRAF: Jedva čekam četvrtak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović oglasio se za Srpski telegraf pred ročišta koja ga čekaju u četvrtak i petak.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović

Na zakazanim pretresima očekuje se saslušanje sudskog veštaka za telekomunikacije Dragomira Vasiljevića, koji je obavio veštačenje mobilnih telefona okrivljenog Marjanovića i njegovih članova porodice jer su navodno bili isključeni baš u vreme kada je ubijena Zoranova supruga Jelena 2. aprila 2016. godine.

Marjanović nam je danas otkrio da se oporavio od teške upale uha i da je sada kod njega sve po starom.

- Nema ništa novo kod mene, sve je uobičajeno. Dolazim na ročišta u četvrtak i petak i jedva čekam. Bože zdravlja, biće to zanimljiv inter - naglasio je Zoran za Srpski telegraf.

U prethodnom razgovoru za naš list objasnio nam je da se na prošlom ročištu u septembru nije pojavio zbog bolesti i da željno iščekuje svedočenje veštaka Vasilijevića.

- Jedva čekam da saslušamo gospodina vremensko-prostornog veštaka, zapravo da čujemo njegove odgovore na vrlo konkretna ključna pitanja moje odbrane. Gospodin vremensko-prostorni veštak tužilaštva za telekomunikacije na prošlom ročištu zatražio je od moje odbrane da mu se dostave pitanja koja će mu biti postavljena na predstojećem ročištu da može da se pripremi. Vidite, možda bi bilo dobro da se olakša čoveku da postavlja sam sebi pitanja i daje odgovore - rekao nam je Marjanović tada. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading