SRPSKI SUD NEUMOLJIV: 67,5 godina zatvora za ovo krivično delo

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

06.11.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu osudilo je danas devetočlanu organizovanu kriminalnu grupu na kazne zatvora u ukupnom trajanju od 67 godina i šest meseci zatvora zbog dilovanja heroina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ova organizovana kriminalna grupa se tereti da je u periodu od 2011. do 2012. godine vršila prenos oko 11 kilograma heroina koji je nabavljala u Turskoj, pa preko pripadnika organizovane kriminalne grupe distribuirala preko Slovenije ka Holandiji i Dominikanskoj Republici.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je Vinko Rakonjac osuđen je na 12 godina zatvora, Vladimir Bošković i Zoran Janjušević na po osam godina zatvora, Dejan Nenadović, Enver Selmanović i Dejan Avramović na po sedam godina i šest meseci zatvora, Dragan Tomić i Vladimir Lakić na sedam godina zatvora i Miroljub Jovanović na tri godine zatvora.

 

Oni su osuđeni zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading