EKSPLICITNE PORUKE TRANSVESTITA ŽRTVI: Kako možeš da je je*eš dok krvari? Mene nikada nećeš

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

28.10.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Goranu Abdulovu (36), koji je osumnjičen da je 7. jula 2018. godine nožem usmrtio svog bivšeg dečka Marka Radovića (23), studenta iz Bosne i Hercegovine. Sudija je po drugi put čitao sms poruke koje je optuženi razmenjivao sa žrtvom i to samo dva meseca pred ubistvo.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Marko Radović

U tim prepiskama prikazano je kako je Abdulov zamerao Radoviću da ga davi rukama nakon skoro svakog susreta.

- Mogao si da mi pružiš seks i pu*enje. Nisi hteo namerno. Dr*ao si ga iako znaš da te volim. Juče si me uhvatio za gušu i izbacio. Imaš devojku, znam. Ja nisam srećna. A ti ako možeš  da me gledaš kako plačem i kidam se, budi srećan – rekao je Goran Marku 22. aprila, pre dve godine.

Istog dana je naglasio da ga bivši momak ne ceni jer su istog pola.

- Ne znaš da me poštuješ jer sam transvestit, jer nemam pi*ku i nisam žena. Samo zato me prezireš. Juče si hteo da me udaviš. Pre si me hvatao i za si*u i za dupe, sada nećeš ništa jer si zaljubljen u drugu – naglasio je optuženi za teško ubistvo.

U sutrašnjim prepiskama ga je vređao jer mu je Marko rekao da ne oseća ništa prema njemu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Abdulov

- Đubre zlo, kako si mogao da mi kažeš da ništa ne osećaš prema meni. Ne znaš da me zagrliš, samo me daviš. Da li si izveo devojku na piće pošto si dobio kintu od mene. Bezdušni gadu. U petak dolazim da vidim koga volim i želim da plačem, a ti da mi se smeješ u lice – istakao je Abdulov.

Dan nakon toga transvestit se u porukama prisetio kako je izgledao njihov poslednji susret.

- Poslednji put kada smo se videli nisi hteo da mi daš seks, ni da pričaš sa mnom. Samo si me kulirao i dopisivao se sa nekom drugom i čačkao ki*u. Kako je lepo vreme. Je l' ližeš pi*ku nekoj novoj. Ako ideš u je*ačinu večeras, ostavi mi otključano – poručio je Goran dečku, a on njemu odgovara da dođe sutra.

Transvestit odbija da dođe sutra i zamera dečku da ne troši novac na njega.

- Drugima sve kupuješ, a meni ništa. Možeš makar vino, toliko imaš. Opet ćeš me ostaviti samu do 5 ujutru dok si ti u je*ačini. Zlo. Nema veze, poješću paradajz i krastavac jer ti pre 6 nećeš doći. Da si ti gladan ja bih sve uradila. Uvek ti pružam najbolju klopu – očajavao je Goran 25. aprila.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Dvorište u kojem su nađeni krvavi tragovi nakon ubistva

Četiri dana nakon toga naglašava da je Radoviću dao 2.000 dinara, a da ga je student izbacio iz kuće.

- Zovi devojku koju je*eš, neka ti ona kupi duvan, jer samo na nju trošiš pare. Ne mogu više da plačem, a ti da se smeješ – naglašava Abdulov.

Dan nakon toga bivšem dečku slao je perverzne poruke.

- Dobra ti je ova slika sa jaknom. Kako si je*ozovan. Kako bih ti sela na ki*u. Sve bih ti radila jer je tvoj kapitalac – napisao je Goran.

Pet dana nakon toga transvestit pada u očaj i naglašava da ga Marko samo iskorišćava za novac i da nikada neće da spava sa njim, iako to najviše želi od njega.

- ja ću crći što imaš devojku, a mene si iskoristio jer sam ti dala neku kintu. Odjebao si me. Uvek kada dođem ću da te molim za seks i ako me povrediš fizički uvek ću te dirati. Je*eš me samo kada nemaš para. Neka te finansira jadnica koju voliš. Neću više nikada da stavim tvoj ku*ac u usta – pisao je Abdulov.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

Sutradan iskazao je ljubomoru što Marko spava sa devojkama dok imaju menstruaciju.

- Opet ćete se je*ati kada je dobila. Sada imaš peškire da ti ne prokrvari, da ne moraš opet da oližeš. Fuj, odvratno. Kako si mogao da mi prebaciš što si samo jednom priuštio ručak. Đubre. Dolaziću 24 sata dnevno da ti tražim seks jer si me iskoristio. Nikada te neću ostaviti na miru. Smrdi ti ku*ac na sekret, a ti tražiš higijenu. Fuj. Da li si je nahranio? Kako si se proveo? – bio je očajan Goran.

U poslednjim porukama koje su pročitane na sudu Abdulov naglašava da ga Marko samo iskorišćava za novac i da on mrzi sam sebe što ga voli, ali ipak odlazi kod njega.

- Doći ću večeras. Budi kod kuće. Hvata me panika jer nisam imala seks od 30. aprila. Niko me neće. Ako ne dođeš stoke od tvojih komšija će me gledati kako sedim na pragu i pitaće se da li sam muško ili žensko – naglasio je optuženi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading