Razbijeni narko-dileri: U tri odvojne akcije policija uhapsila 5 osoba i zaplenila drogu

Autor:

Hronika

28.10.2020

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u tri odvojene akcije, uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od šest kilograma različitih vrsta narkotika.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Foto: Ilustracija

Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenih M. S. (1999), N. N. (2002) i sedamnaestogodišnjeg mladića pronašla i zaplenila 30 grama kokaina, 481 tabletu ekstazija, kao i kilogram marihuane. 

Osumnjičeni M. S., kod koga je pronađen pištolj sa municijom, tereti se da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 
U drugoj akciji, policijski službenici uhapsili su N. B. (1973), kod koga su u automobilu i stanu pronašli pet kilograma kanabisa i šest grama kokaina. 

Pretresom stana osumnjičenog Đ. D. (1994) policija je pronašla i zaplenila 100 grama amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je maloletnik priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading