NOVA SAZNANJA O NEZAPAMĆENOM UŽASU U SREMSKOJ MITROVICI: Otac zlostavljao sina (5) godinu dana, pradeda sve otkrio!

Autor: Republika

Hronika

25.10.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici, gde je otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pedijatar dr K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta J. D. (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa, odnosno povećana količina krvi u kapilarima, sa dve fisure, tj. oštećenja kože, nakon čega je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. On je rekao da ga otac, kada navodno zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog, koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka, osim promena na anusu, nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici, koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading