HITNO OPERISAN: Upucani muškarac iz Malog Zvornika ranjen u nogu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

25.10.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sati posle ponoći na proslavi u malozvorničkom selu Radalj dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac povređen iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: unsplash.com
Pištolj (Ilustracija)

To je danas potvrdio Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu, koji je kazao da je na licu mesta obavljen uviđaj i da se radi na rasvetljavanju pojedinosti, ali i da za sada ‘’ne može da iznosi više detalja’’.

- Istraga će utvrditi ko je pucao i zašto. Protiv počinioca biće podnete krivične prijave za pokušaj teškog ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja, a za ovaj slučaj biće nadležno Više tužilaštvo u Šapcu – rekao je on.

Prema nezvaničnim informacijama na manjem slavlju "u privatnoj režiji" proslavljanju rođendana, sve je teklo kako treba sve do oko dva sata iza ponoći kada se pojavila za sada nepoznata osoba i zapucala iz automatskog oružja.

Metak je pogodio muškarca Ž.A (35) koji je potom prebačen u lozničku Opštu bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć.

- Povređeni muškarac primljen je oko tri sata ujutru i odmah po prijemu je operisan. Ima prostrelnu ranu natkolenice, nalazi se na Odeljenju ortopedije, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen - kaže portparol lozničke Opšte bolnice Dragana Mitrović.

Prema jednoj verziji čovek koji je pucao odmah se automobilom uputio u nepoznatom pravcu, a postoje indicije da je incidentu prethodila svađa i da policija navodno traga za nekoliko osoba. Malozvornička policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i traga za osobom koja je povukla oroz, a onda sledi utvrđivanje motiva da se zapuca na rođendanu koji se pukom srećom nije pretvorio u tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading