IZVUČENO TELO IZ MORAVE: Pri prvom pogledu na leš, zaključila se OVA bitna informacija!

Autor: B92, Republika

Hronika

25.10.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon intervencije vatrogasaca, izvučen je leš iz Zapadne Morave koji je bio zaglavljen u granju ispod mosta u selu Mrčajevci.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Zapadna Morava

Zbog položaja tela i univerzalne garderobe, tek nakon izvlačenja utvrđeno je da se radi o ženskoj osobi, staroj oko 50 godina.

Njen identitet za sada nije poznat, jer kod nastradale žene nisu pronađena lična dokumenta, samo mobilni telefon.

- Ribolovci su rano jutros sa mosta ugledali telo i odmah zvali policiju. Niko ne zna odakle je nastradala žena, ali je izvesno da je iz okolnih sela Kukući, Mršinci, Donja Gorevnica i Mrčajevci, jer je vodostaj Zapadne Morave poprilično nizak i da se utopila negde dalje, sigurno bi telo pre bilo zaustavljeno. Videli smo kad su vatrogasci izvukli leš i prema njegovom stanju, žena se najverovatnije utopila juče - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Pogrebno preduzeće preuzeće telo žene, biće odrađena obdukcija nakon koje će biti poznati uzroci ovog nesrećnog slučaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading