Za ubistvo Draška R. u Nišu i mlađem bratu određen pritvor zbog saučesništva

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

22.10.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Nišu saslušalo je i Nikolu M. (34), mlađeg od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška R. (46), 8. oktobra u krugu fabrike u Nišu, nakon čega je i njemu određen pritvor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Portparol tužilaštva Boris Radonjić precizirao je za Tanjug da je sud na predlog tužilaštva odredio pritvor za Nikolu M. zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo za koje se tereti.

Marko M. je saslušan i određen mu je pritvor istog dana kada je uhapšen, 20. oktobra.

Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv obojice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, kao saizvršioci.

Podsetimo, braća Nikola i Marko, koji su osumnjičeni da su 8. oktobra ove godine u krugu fabrike MIN kopex u Nišu usmrtili biznismena Draška Vulića (46), na sahrani su nosili njegov kovčeg izjavila je njegova supruga. Nesrećni muškarac ubijen je tako što je pretučen macolom i sekirom.

 

Prema nezvaničnim informacijama navodno je mlađi brat N. M. prvi udario biznismena, koji je isprva uspeo da se odbrani, međutim, ipak ga je dokrajčio macolom. Stariji brat je na kraju sve ispričao policiji, ali mlađi i dalje sve negira tako da se okolnosti događaja još utvrđuju, potvrdio je nešto ranije izvor koji je upućen u detalje istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading