REPUBLIKA SAZNAJE! RAT KLANOVA: Pokušali da ubiju vođu škaljaraca!

Autor:

Hronika

21.10.2020

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kotoru je danas došlo do pokušaja ubistva Jovice Vukotića (39), vođe "škaljarskog klana".

RepublikaFoto: vijesti online/Tanjug/AP
Jovica Vukotić

Kako saznajemo, Vukotić je bio pozvan na informativni razgovor u SUP Kotor, ni ne sluteći da mu se sprema sačekuša.

Prema našim saznanjima, pripadnik suparničkog "kavačkog klana" iz Nikšića je pokušao da ubije Vukotića. Jovicino obezbeđenje ga je prepoznalo, skočili su na njega i oteli mu pištolj.

Podsetimo, Jovica Vukotić je izručen Crnoj Gori nakon što je krajem januara odluka beogradskih sudova prema kojoj su ispunjeni zakonski uslovi za izručenje postala pravosnažna.

Vukotić se u Srbiji našao u septembru 2018. godine, kada ga je Turska deportovala u Beograd, dan nakon hapšenja u Antaliji jer je koristio falsifikovani makedonski pasoš sa njegovom slikom, ali na ime Georgi Andonov. Kaznu od 15 meseci je odslužio u Srbiji, nakon čega je više od dva meseca proveo u ekstradicionom pritvoru.

Crnogorske vlasti ovog vođu škaljarskog klana traže zbog krivičnog postupka za pokušaj ubistva u Kotoru 2016. i nedozvoljeno nošenje oružja Na saslušanju povodom istrage u Crnoj Gori, koja su letos obavljena u Beogradu, Vukotić je negirao delo za koje se tereti, podnoseći tužilaštvu dokaze o svom alibiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading