UROŠ ĆERTIĆ POSLE PUŠTANJA IZ PRITVORA: Porodičan sam čovek, dovoljna je nanogica!

Autor:

Hronika

21.10.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac, kaskader i rijaliti-zvezda Uroš Ćertić posle puštanja iz 17-dnevnog pritvora iz Centralnog zatvora rekao je za Srpski telegraf da je zaslužio kaznu, ali da se nada da će mu sud odrediti kućni pritvor uz nanogicu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Nemam dosije u policiji, nikad nisam kažnjavan, i mada sam svestan da je nošenje oružja ozbiljan prekršaj, očekujem da sud uzme u obzir da sam nedavno postao otac i da sam osnovao porodicu - kaže Ćertić.

Ujedno, on poriče da je bilo kome po izlasku iz banke pretio pištoljem koji je bacio u kantu za đubre, gde ga je policija i našla.

Foto: Privatna arhiva

- Skrenuli su mi pažnju da u istražnom postupku ne smem da govorim javno o krivičnom delu, ali je netačno da sam pretio pištoljem zaposlenima u banci. Izašao sam na slobodu 17. dana, kada je radnik filijale dao iskaz da nisam vitlao niti pretio pištoljem - dodaje Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading