Saslušan stariji brat osumnjičen za ubistvo u Nišu

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

20.10.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Nišu saslušalo je večeras M. M. (39), starijeg brata osumnjičenog za ubistvo niškog biznismena Draška R. (46) 8. oktobra u krugu fabrike u Nišu.

RepublikaFoto: pixabay.com


Mlađem bratu N. M. (34) je određeno zadržavanje i on će biti saslušan u roku od 48 sati, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Borislav Radonjić.

On je dodao da je Vise javno tuzilastvo u Nišu nakon današnjeg saslušanja osumnjicenog M. M. donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv obojice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, kao saizvršioci.

Tužilaštvo je Visem sudu u Nisu podnelo predlog da se protiv osumnjicenog M. M. odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne i okolnosti da je usled njegovog izvršenja doslo do uznemirenja javnosti, naveo je Radonjić.

M.M. i N. M. uhapšeni su ranije danas zbog sumnje da su 8. oktobra u krugu fabrike čekićem i sekirom više puta u glavu udarili Draška R. koji je od povreda preminuo na licu mesta.

Draško R. (46) je bio lokalni biznismen, čije su telo pronašli dvojica njegovih radnika nakon što su se vratili sa pauze za ručak.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading