NASTAVLJENO SUĐENJE "UBICI SA TVITERA"! Ovo je iskaz inspektora koji je radio uviđaj: Kasirka je rekla da je došao krvavih ruku!

Autor:

Hronika

20.10.2020

09:53 >> 11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću koji je osumnjičen za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića nastavljeno je danas. U toku je ispitivanje svedoka...

RepublikaFoto: instagram.com/djurovic_nedjeljko
Neđeljko Đurović

Kako saznajemo, danas je svedočio Goran Vidaković, inspektor koji je vršio uviđaj kada se ubistvo dogodilo i koji je hapsio Neđeljka Đurovića.

On je objasnio da su nalog za hapšenje dobili nakon sakupljanja više dokaza. Tu se pre svega misli na iskaz kasirke u radnji koja je rekla da je lice sa fotogafije bilo kod nje sa krvavim rukama i krvavim novčanicama i da je kupilo nešto od nje. 

Osim toga, Đurović je uočen na snimcima u blizini. 

RepublikaFoto: Printskrin
Miloš Mileusnić

Advokat ubice sve vreme dovodi u pitanje rad policije i pita inspektora o potpisima i zapisnicima sa uviđaja! Tvrdi da su bez prava Neđeljku upali u stan jer sudija nije smela dati samo usmeno odobrenje, ispituje i da li su svedoci bili prisutni prilikom provale u stan.

Na suđenju je bila prisutna i majka ubice...

Prisutan je bio otac ubijenog Goran Mileusnić.

Sa njim je došlo i 15 prijatelja u znak podrške ocu kome je nedužan sin krvnički ubijen. 

RepublikaFoto: instagram.com/Nedjeljko Djurovic
Neđeljko Đurović

DETALJNO ČEŠLJANJE SNIMAKA: Da li džep dokazuje da je na oba snimka Neđeljko?

Pregledani su i snimci sa okolnih zgrada oko mesta ubistva, na kojima se vidi lice u svetloj jakni i tamnom donjem delu trenerke kako prolazi, a na jednom i trči, dok je na snimku ispred ulaza u jednu zgradu lice isto tako obučeno prišlo sa nožem u desnoj ruci, na snimku se vidi kako vadi novac iz džepa i stavlja ga u levi džep.

Posle snimak u radnji prikazuje kako Neđeljko kupuje i vadi iz levog džepa novac.

Za taj snimak je Đurović priznao da je on na snimku. 

Osim toga, još jedan detalj sa snimka je analiziran. Na snimku sa nožem se vidi znak "Jordan" na levoj nogavici, dok Neđeljko tvrdi da se to ne vidi na snimku iz radnje, ali tužilac traži da se ponovo pogleda i tada sudija konstatuje da ima nečega na levoj nogavici.

Uskoro dve godine od monstruoznog zločina

Da podsetimo, Neđeljko Đurović iz Požarevca osumnjičen je da je u nedelju, 27. januara 2019. godine, rano ujutro nožem na smrt izbo Miloša Mileusnića, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. U toj zgradi je student Mileusnić, koji je bio rodom iz Čačka, živeo sa cimerom.

On je bez ikakvog povoda nasrnuo nožem na mladića koji je, kako su komšije čule, vikao: "Nemoj, brate, nemoj". Međutim, ubica je bio nepokolebljiv.

Smrtno ranjeni Mileusnić je pao u hodniku, pokušao je da ostane svestan do dolaska Hitne pomoći, dok se osumnjičeni udaljio sa mesta zločina.

Komšije su čule njegovo zapomaganje, pa su odmah pozvale hitnu pomoć i policiju. Oni su čuli mladića kako sam sebe bodri da izdrži.

Kako je kasnije utvrđeno, Đurović je s mesta zločina pobegao tako što je ušao u tramvaj i odvezao se do Poštanske štedionice u Ulici kraljice Marije.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

Samo nekoliko minuta nakon zločina, ušao je u prostorije banke kako bi otišao u toalet, ali mu obezbeđenje to nije dozvolilo, što je pomahnitalog ubicu jako iznerviralo.

Đurović je navodno tada pričao nepovezano, a kod njega nije nađen nož kojim je, kako se veruje, usmrtio Mileusnića.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta ispred Poštanske štedionice. Đurović je saslušan zbog pokušaja upada u banku i pušten na slobodu. Policajci tada nisu imali predstavu koga su na kratko ispitivali.

Nekoliko sati kasnije, nakon što je obavljen uviđaj svirepog ubistva mladog studenta, Đurković je identifikovan kao osumnjičeni za ubistvo u Dimitrija Tucovića.

Ujedno optuženi Đurović je tvrdio da mu se ne vidi znak na nogavici u radnji, a pošto je konstatovano da ima nešto, on se iznervirao i besno podigao ruke i suzdržavao se da ne plane.

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading